UTAS Biztosítások

KLASSZIKUS UTASBIZTOSÍTÁS

Ajánljuk minden 80 év alatti személy részére, aki nem munkavégzés céljából külföldre indul.

A 3 különböző biztosítási termék közül a megfelelő kiválasztásához vegyük figyelembe a célország árszínvonalát. Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha orvosi ellátást kell igénybe vennünk, illetve hogy milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt.

A már jól ismert klasszikus utasbiztosítások közül az Európai Utazási Biztosító Zrt. Top Extra terméke esetén az orvosi és mentési költségek térítésének felső limitje 100 millió Ft , így a szolgáltatás-szintjét tekintve- gyakorlatilag „limit nélküli".

Premiumalkusz Kft.
TENGERPART UTASBIZTOSÍTÁS
Premiumalkusz Kft.

itt a nyár, irány a tenger...

Egy igazi tengerparti kikapcsolódáshoz mi mást tudnánk ajánlani, mint speciális "Tengerpart" utasbiztosítási csomagokat! És mivel az "aktív pihenés" mindenkinek mást jelent, így a Tengerpart-Nívó, Top és Top Extra szolgáltatásai is igazodnak ezekhez a sokszor nagyon eltérő igényekhez.

REPÜLŐS UTASBIZTOSÍTÁS

Az Európai Utazási Biztosító Zrt. AIR HOLIDAY Extra és az AIR HOLIDAY City termékeit repülős utazásokhoz ajánljuk. Az alapszolgáltatások megegyeznek a klasszikus Top Extra és Top biztosítás szolgáltatásaival.

A két „repülős” biztosítás légipoggyászkár esetén emelt biztosítási összeget nyújt, a poggyászok légi úton történő sérülésére is fedezetet vállal, kiegészítő szolgáltatásként nyújtja a külföldi és magyarországi járatkésés miatt felmerülő költségtérítést, valamint a baleseti halál szolgáltatáson felül a légikatasztrófa biztosítást.

Jó hír az egzotikus úticélokat választóknak, hogy az Air Holiday Extra termék már alapáron fedezetet nyújt a legnépszerűbb vízi- és vízparti sportokra is, így a búvárkodásra, surf-re, vitorlázásra, quadra stb. és ehhez kapcsolódóan sporteszköz-biztosítást is tartalmaznak.

Premiumalkusz Kft.
Ajánlatainkkal szívesen állunk rendelkezésére!

PREMIUMALKUSZ KFT.  |   © Minden jog fenntartva.                  |   Mergen Szoftver