LAKÁS Biztosítások

Lakás-, társasház- és családi ház biztosítások

MINDENKINEK JÓL JÖN,
ha egy esetleges kár elszenvedése után nem megy veszendőbe egy élet munkája!

Mindenki maga dönti el, mit tart a legszükségesebbnek. Általában a nagyobb összegű- gyakran több milliós- károkat kiváltó események fedezetei a legfontosabbak a biztosítottak nagy többségének.

A kiegészítő biztosításokat inkább kényelmi szempontok alapján szokás megkötni, pedig a káresemények közel 70 %-a kiegészítők keretében térülnek. (Gondoljuk csak végig, mire nagyobb az esély? Porig ég a ház, vagy elveszítem a kulcsom, pénztárcám, és pótolni kell)

Hogy Ön is megtalálja a legoptimálisabb biztosítást, használja díjszámító programunkat. Egy megfelelő lakásbiztosítással az anyagi helyzetünket, egzisztenciánkat is bebiztosíthatjuk.

Mobirise
Mobirise

Lakásbiztosítás Szerződő: A biztosítási szerződést a vagyontárgy megóvásában érdekeltek köthetik meg, illetve az, aki a szerződést ilyen személy javára köti. Ennek megfelelően a biztosítást magyar állampolgárokon kívül gazdálkodó szervezet, társasház, lakásszövetkezet, illetve külföldi állampolgár is megkötheti.

Lakásbiztosítás Biztosított: A kötvényen név szerint feltüntetett tulajdonos, lakásbérlő.

A lakásbiztosítás szerződést célszerű 2-3 évente felülvizsgálni.

Szeretné meglévő lakásbiztosítását jobb kedvezőbb konstrukcióra cserélni, használja lakásbiztosítás kalkulátorunkat és válasszon a vezető biztosítók árajánlatából.

Ehhez nem kell mást tennie, csak a meglévő biztosítását fel kell mondania írásban, úgy hogy azt a biztosítási évforduló előtt 30 nappal a biztosító átvegye!

A felmondásnak az alábbi adatokat kell tartalmaznia: név, lakcím, kockázat viselési cím, kötvényszám, valamint a felmondás napjának az évforduló napját kell megjelölni, nem a felmondás feladásának az időpontját.

Célszerű ajánlott küldeményként feladni, mert akkor a kezünkben lesz egy feladási igazolás ,vagy pedig faxon kell eljutatni a biztosítótársasághoz.

Mobirise
Ajánlatainkkal szívesen állunk rendelkezésére!

PREMIUMALKUSZ KFT.  |   © Minden jog fenntartva.                  |   Mergen Szoftver